Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2732 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
giovi2 napisał:
renat35 napisał:
mam 504 km, mieszkam w Sarpsborgu- ale byłby to problem , ale zawsze będę z wami duchem

Nie rozumiem,jaki problem?Odleglosci?
My tez mamy daleko.Ja np.mieszkam w Horten...od Ciebie niedaleko a Ulv w Oslo, tez odleglosc nieczego sobie.
Przeciez nie wybieramy sie na popoludniowa wycieczkie tylko weekendowa.

w atrakcje nie wątpię, jednak to co dla jednych problemem nie jest dla innych może być górą lodową. Niestety nie mogę pozwolić sobie na weekendowy wypad. Ale trzymam kciuki by się udało. W tym roku w Stawanger a w przyszłym może bliżej mnie, kto wie ? . Puki co do Polski nie wracam hihihih. Powodzenia, a te gołe klaty- bezcenne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
www.norwegian.no/fly/velg-flyvning/?D_Ci...=0&InfantCount=0 JESTEM NA TAK!!!!!W Moim przypadku było by to już ponad 2600Nok .
Trochę za dużo ,a i nie wiadomo czy nie byłbym na miejscu tylko jeden z nielicznych naiwnych który przyleciał na imprezę a zastał pustki ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
WIECIE CO ZBIEZCIE SIE I WYKUPCIE BILET GRUPOWY BEDZIE TANIEJ I...JAK KTOS KUPI BILET TO JUZ RACZEJ POJEDZIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Gabi ja ,Ulv,Gjovi z tego co wiem to 100% a nawet wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Naszla mnie mysl ze nas tutaj w Oslo jest wiecej.Kazdy z nas mieszka jakos tam i niektorzy moga slyzyc noclegiem,mozemy odebrac z lotniska ludzi bo kazdy ma samochod czyli ograniczyc koszty do minimum. Zdaje sobie sprawe ze wydatek 3000 czy 4000 koron na wekeend to dla niektorych bardzo duza kwota. A tak naprzyklad u mnie moze spac nawet 3 osobowa rodzinka (np.mama tatko + bobasek),pewnie tez ktos inny tez moglby zaproponowac nocleg i tym sposobem nawet mamy z dziecmi mogly by sie pojawic na spotkaniu.
Zaznaczam to tylko propozycja bo osobiscie dla mnie nawet spotkanie w Kirkenes nie byloby problemem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
fazi a ty w piatek nie pracujesz ze podajesz linaka na piatek????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
pracuje ale nie ma dla mnie problemu z wolnym. link to tylko przyklad terminu,przeciez narazie pomysl nie wyszedl z pieluch Kamyk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Gabi ja ,Ulv,Gjovi z tego co wiem to 100% a nawet wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!A MOŻE ZAMIAST Stavanger /nic do niego nie mam poza odległością / wybrać miasto bardziej neutralne ...!? ..
Na przykład ...TRONDHEIM ...
Dla Was ceny podobne a dla mnie o połowę taniej ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok